#8MÒmnia

La #XarxaÒmnia en lluita per aconseguir trencar amb les barreres digitals i socials que es troben les dones.

Volem un món digital inclusiu amb la innovació i la tecnologia per a la igualtat de gènere.

L’equip de persones dels punts Òmnia donem suport a dones en situació vulnerable perquè es puguin sentir acompanyades.

🙌✊ Avui i sempre al seu costat.

Visitem la Basílica de la Sagrada Família

Quina gran experiència ha estat la visita guiada a la Sagrada Família de la mà d’Apropa Cultura. Un viatge fascinant pel cor de l’art i l’arquitectura de Gaudí!

Caminar pels passadissos d’aquesta obra mestra és com endinsar-se en el pensament genial d’Antoni Gaudí. Cada detall parla del seu amor per la natura i la seva obsessió per la perfecció. Hem connectat amb l’ànima d’un dels grans arquitectes de la història!

La guia ens ha revelat com tots els elements de la Sagrada Família estan connectats en una simfonia de simbolismes. Les escultures, les finestres, les torres… tot té un propòsit i una història. Va ser com llegir un llibre d’art en pedra!

Els vitralls són com joies que il·luminen l’espai interior. Hem après com Gaudí va utilitzar la llum com a pinzell, creant un espectacle visual que et captiva i et transporta a un món de colors i emocions.

Aquesta visita ens ha deixat amb un cor ple d’admiració. Una visita molt recomanable!

Explorant els Móns de la Impressió 3D!

La impressió 3D no és només una moda tecnològica, sinó una oportunitat d’aprendre i crear de manera increïble. Imagina’t poder donar vida als teus propis dissenys, des de figures artístiques fins a objectes útils per al teu dia a dia. És com tenir una fàbrica a les teves mans!

Aprendre com es fa la impressió 3D no només és divertit, sinó que també té molts beneficis com el poder expressar la teva creativitat sense límits, dissenyant quelcom et passi pel cap, la oportunitat d’aprenentatge comprenent conceptes matemàtics, geometria o la física.

També ens ajuda a resoldre problemes quotidians i a innovar potenciant la teva creativitat!

Aprendre com es fa la impressió 3D obre portes a nous mons d’oportunitats i creativitat.

T’animes a explorar aquest fascinant univers? Deixa volar la teva imaginació i descobreix les meravelles de la tecnologia 3D!

Al Punt Òmnia hi trobaràs un espai dedicat a l’aprenentatge d’aquest fascinant món!

25N Dia internacional per l’Erradicació de la Violència envers les Dones

🟪 Dia internacional per l’Erradicació de la Violència envers les Dones. #25N a la #XarxaÒmnia 

🙋‍♀️ El nostre punt Òmnia en lluita per eliminar les barreres en l’àmbit digital per raó de gènere i donant suport per com abordar l’assetjament social i digital.  

Imatges a la notícia de l’intranet i a la web de la Generalitat continguts visuals:  https://igualtat.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/25n-dia-internacional-per-lerradicacio-de-la-violencia-vers-les-dones/ 

Tik tok y las aplicaciones que me gustan.

Text: Alberto Ruiz (Fundació Badalona Capaç)

El tik tok es una aplicación para mobil.

En tik tok veo videos que me enseñan a bailar con diferentes estilos y canciones. Tambien hay videos de información, de cantantes famosos como Ozuna, Anuel o Maulma.

Otros videos futbol, de tecnologia o risa.

Uso tik tok a veces, sobretodo cuando estoy en casa porque veo videos y tambien grabo videos. En estos videos me gusta cantar mis canciones otras aplicaciones. Leo los mensajes de Whatsapp que me mandan mis compañeros del taller y yo les respondo o les propongo algun plan como dar una vuelta.

Me gusta mucho usar otras aplicaciones. Leo los mensajes de Whatsapp que me mandan mis compañeros del taller y yo les respondo o les propongo algun plan como dar una vuelta.

Me gusta mucho usar el mobil porque me ayuda a distraerme cuando estoy aburrido y a estar conectado con los demás. el mobil porque me ayuda a distraerme cuando estoy aburrido y a estar conectado con los demás. favoritas.

Cuando uso tik tok estoy poco rato porque tambien uso otras aplicaciones. Leo los mensajes de Whatsapp que me mandan mis compañeros del taller y yo les respondo o les propongo algun plan como dar una vuelta.

Me gusta mucho usar el mobil porque me ayuda a distraerme cuando estoy aburrido y a estar conectado con los demás.

La tecnologia

Text: Celestino Canales (fundació Badalona Capaç)

La tecnologia es un Mundo que nos rodea virtualmente, que nos ayuda para buscar información por internet, entretenimiento, escuchar música o leer noticias, jugar a juegos Online.

Practicamente se puede hacer de todo I nos ayuda a apartar el aburrimiento.

Lo que mas me gusta es jugar al candy crush un gran juego muy popular, yo he visto a gente en el metro jugar al candy crush se nota que es muy popular y tambien veo videos en YouTube sobre todo veo videos de dos canales rincon animal y expcaseros Y un canal llamado Mayden y Natalia vlogs son geniales y por eso me gustan estos tres canales de YouTube.