MEMOTIC

Als tallers de memòria que fem al Punt Òmnia Salut Alta volem exercitar la memòria a traves de diferents propostes: activitats de lecto escriptura, lectura viva, jocs de taula, exercicis de lògica, jocs de memorització i cada dia practiquem alguna coreografia amb gots. Aquí os deixem una mostra de la coreografia amb la cançó “Les quatre estacions” de Antonio Vivaldi.


Taller de gots musicals

25 NOVEMBRE DIA CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Aquesta setmana al llarg de totes les activitats que hem fet al Punt Òmnia hem volgut treballar la nostra Pancarta Col·laborat iva. Volem
fomentar i fer visible el missatge de que la violència masclista és quelcom estructural i que requereix de la implicació de tothom per aconseguir eradicar-la. Intentem sensibilitzar als usuaris i usuàries envers aquest tema i prendre consciencia de l’actualitzat del problema.

25NOVEMBRE LLUITEM CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Lluitem contra la violència masclista✊. Diem PROU, BASTA, NO…
El dia 23 Novembre farem un taller de llaços. I començarem a fer la pancarta entre tots: T’esperem a les 12h al Punt Òmnia del Casal Cívic de la Salut Alta.
I el 25N juntament als usuaris del Casal Uneix-te a penjar la pancarta que serà l’expressió dels nostres sentiments.

Ca l’Arnús i Can Solei

Aquesta setmana hem anat a descobrir el pulmó de Badalona. Parlem de Ca l’Arnús i Can Solei: Aquesta finca va ser privada desde s. XIX i pasar de de ma en ma. Al 1859 el senyor Evarist Arnús, pertanyent a la burguesia catalana es va enamorar d’aquests jardins i va comprar part del terreny, es va dir una part Can Solei i l’altre Ca l’Arnús. Els dos parcs sempre van ser privats, menys al periode de la guerra Civil. Fins al 1977 no es va recuperar Can Solei (obert oficialment al 1984). Diuen que hi ha mes diversitat de plantes que a la selva. Nosaltres haurem d’anar una altra vegada per confirmar-ho.

TALLER DE MEMÒRIA

El taller de memòria que es fa de forma presencial els dilluns i p els dimecres pel matí. Com som un grup de més de 5 persones utilitzem una sala alternativa a la del Òmnia. L’objectiu es que a través del joc fer diferents dinàmiques: lectura a viva veu, jocs de taula per treballar el llenguatge i la memòria, coreogràfies amb gots per treballar la coordinació, etc…
Intemtem estimular la nostra memòria i compartir i sobre tot pasar una bona estona.

VOLUNTARIAT AL PUNT ÒMNIA

La Gemma es la nova “Voluntaria” al Punt Òmnia. De professió il·lustradora i disenyadora gràfica s’ha ofert per mostrar-nos formes de creativitat a través del dibuix amb elemets geomètrics, ens parlarà de la teoria dels colors, o dibuix a mà alçada. Moltes gràcies Gemma per compartir el teu temps i el teu art amb nosaltres.


ESPAI INFANTIL AL PUNT ÒMNIA SALUT ALTA

Aquest trimestre hem engegat un nou projecte amb nois i noies. Estem aprenent a dibuixar amb formes geomètriques i utilitzem un programa de software lliure que es diu insckape. Aquest programa: editor lliure de gràfics, ens ofereix un munt d’eines per fomentar la nostra creativitat. 

TORNEN LES CLASSES PRESENCIALS

La presencialitat torna al Punt Òmnia Salut Alta. Tot i que l’aforament encara  no es el màxim, seguim les normes del Procicat. Hi han ganes i anhel de tornar a fer una vida plena d’activitats i de juntar-se per compartir moments.