Arxiu diari: 10 de desembre de 2021

JORNADA ÒMNIA 2021

El passat 3 de desembre es va celebrar la Jornada Òmnia 2021. Nosaltres vam participar amb la modalitat en línea. Es va parlar de la bretxa digital a la nostra societat així com de la la tasca del programa Òmnia com a element cohesió social i acció comunitària a través de l’ús de les TIC. 

Es va presentar «el Marc estratègic 2021-2025 del Programa Òmnia»a càrrec de la directora general de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària senyora Cesca Domènech i Ruera, i el subdirector general de Cooperació Social i Voluntariat senyor Marc Viñas Artola.

Vam participar a un Espai d’intercanvi i relació en grups de treball dinamitzat per l’equip de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i l’oficina Tècnica del programa Òmnia. D’un total de 7 temàtiques, les persones inscrites n’han escollit tres: El Perfil Professional de la dinamització digital, la Comunicació Òmnia i Espais de trobada Òmnia. Nosaltres vam participar a la que es va parlar del perfil professional de la dinamització. I per finalitzar vam participar amb l’activitat Jingle-Battle  on els i les participants presencials i en línia han desplegat el seu talent artístic tot versionant cançons amb el programa Makey Makey.

 

FINAL TALLER SOC

Aquesta setmana finalitzem el taller amb els participants que deriva el SOC. El taller d’ iniciació a la informàtica amb l’objectiu de començar amb el procés de  recerca de feina. Un primer pas per trencar la bretxa digital en aquest àmbit. 

Al mes de gener podeu agafar hora a l’espai del CLUB DE FEINA els dilluns de 12 a 14h per seguir amb el treball que hem començat al curs. Podeu agafar cita prèvia en aquest enllaç

https://xarxaomnia.gencat.cat/node/1915/cita-previa