Arxiu mensual: abril de 2022

EL PUNT ÒMNIA SALUT ALTA ALS MEDIS DE BADALONA

Aquesta setmana ens han visitat  diversos medis de Badalona. Amb la Mobile Week de Badalona de fons https://mweek.com/eventos/lista/ . El Dilluns ens va visitar el programa https://www.radiociutatdebadalona.cat/. a l’activitat Explica’ns la teva historia.

Us compartim l’enllaç al Podcats del programa per si voleu sentir les entrevistes. (Minut 35′)

https://enacast.com/radiob/embed/podcast?id=radiob_podcast_15531

El dimarts dia 26 el programa Badalona 360 van posar el focus en la gent gran, perquè s’estima que 1 de cada 4 persones grans no tenen accés a internet per falta d’habilitats. La visita ha sigut el primer dia de classe d’iniciació a la informàtica per majors de 60  del Punt Òmnia de la Salut Alta. A partir d’ara aquest taller acollirà una desena d’alumnes cada dimarts de 15h a 16:30h de la tarda, amb l’objectiu de millorar les seves habilitats amb l’ordinador o les tauletes.

 

 

FI TRIMESTRE TALLER MEMÒRIA PO SALUT ALTA

Al taller de memòria del Punt Òmnia Salut Alta, treballem l’estimulació cognitiva de forma lúdica. Exercicis de lògica, comprensions lectores, jocs de taula, coreografies amb gots… i també ens apropem a les TIC. L’ordinador ens dona un munt d’activitats per fomentar la comprensió, la concentració i sobre tot per la majoria dels participants es un repte. I precisament per això seguirem en aquesta línia amb una actitud activa i oberta en l’aprenentatge.