FESTA FINAL: “CAMPANYA NO DEIXIS RASTRE”

Benvolguts usuaris: us volem convidar a la festa del final de  campanya informativa sobre “Tinença Responsable de Gossos” que s’ha organitzat des de la Comissió de Convivència del Pla Desenvolupament Comunitari La Salut- Llefià. Durant els mesos de novembre i desembre 2016 s’ha dut a terme per les Agents cíviques de Co-neix i veïnes dels barris de La Salut I Llefià que han informat els propietaris de gossos de les normes bàsiques de civisme: recollida d’excrements, normativa sobre gossos perillosos, cens i xipat i sobre el respecte en les zones infantils.

S’ha fet un curs formatiu dirigit als propietaris de mascotes per informar-los d’aquestes qüestions i sobre la cura de les mascotes perquè aquestes gaudeixin una bona salut. També s’han fet entrevistes a peu de carrer a propietaris de mascotes per esbrinar les necessitats d’espais públics i propostes per solucionar els problemes d’incivisme.

Actualment la campanya continua en la següent fase, de control mitjançant la Guàrdia Urbana que vigila que es compleixin les normatives legals i les ordenances cíviques, aixecant actes en cas d’incompliment.

Esperem que aquestes accions siguin un primer pas perquè ser totes i tots siguem més conscients, que tot i que és molt positiu tenir una mascota, cal poder gaudir amb seguretat i respecte dels espais públics que compartim.

Cartel Conciertofesta-gossosCaptura de 2017-01-18 14:06:11