FESTA NADAL 2017 TOT UN ÈXIT

El dia 14 de desembre el Punt Òmnia  Casal Cívic Salut Alta de Badalona i el mateix casal van fer una festa de cloenda d’activitats pel Nadal. Tots els usuaris del Centre i el Punt Òmnia van gaudir d’una festa entranyable, amb exhibicions de sardanes, ball en línia, sevillanes, zumba i dansa moderna, com és el hip hop. La festa va començar amb les exhibicions dels balls que els diferents grups han practicat al llarg del trimestre i que van fer gaudir a tots els presents.

Seguidament, la Societat de Caçadors –entitat que disposa d’un despatx al centre del Casal Cívic La Salut– va preparar i lliurar diplomes de reconeixement als treballadors i treballadores del Centre Cívic i del Punt Òmnia, per la seva feina feta durant tot l’any 2017. També van estar presents la junta i presidenta del grup Conex que va informar de la seva tasca al projecte de lecto-escriptura, tall i confecció i costura. Després dels parlaments, la jornada va acabar amb el berenar que vam compartir tots plegats. Finalment la festa va tenir el seu moment divertit  amb la “festa Karaoke” que van preparar les dinamitzadores del Punt Òmnia i que va ser tot un èxit de participació i diversió. Amb aquesta festa el Punt Òmnia Casal Cívic Salut Alta de Badalona s’acomiada del seus usuaris i usuàries i desitja a tothom unes bones Festes de Nadal.

BON ANY NOU
1 2 3