Trepitjant Països

Dimecres dia 10 d’abril vam fer l’exposició “Trepitjant Països” que els nens/es del Servei d’Atenció Diürna han estat treballant durant aquest trimestre de gener a abril.

L’acte va ser un acte obert a totes les persones interessades i a les famílies i germans dels creadors i creadores del projecte.
La presentació va ser el dimecres 10 d’abril a les 17:30 a la Sala la Immaculada cedida per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
Tant les educadores del servei com jo estem molt contentes del treball fet i valorem l’activitat com una activitat molt positiva pels/les infants a més de molt satisfactòria, ja que han treballat de forma transversal diferents temes i aspectes socials de cada país i tot treballant a través de les Tic.
Amb aquesta activitat han estat capaços d’organitzar-se el treball a fer com també organitzar-se a l’hora de fer la presentació amb públic.
Una vegada acaba la presentació els pares i tutors dels infants van expressar que estaven molt orgullosos de la feina que havien fet els seus fills i filles.
Amb el treball també hi ha hagut una part “artística” i de reciclatge, ja que han hagut de dibuixar, pintar i utilitzar materials per poder crear el seu mapa.
També hem treballat la part solidària donant a conèixer el mapa Peter’s, un mapa més just on es pot veure la diferència entre ell i el mapa convencional conegut com a Mercator. Un mapa on es pot intuir que les potències mundials han decidit quines extensions de territori té cada país, fent d’aquesta manera que l’hemisferi sud sigui un hemisferi molt més petit i situant l’equador on volen i no on toca.
També vull ressaltar el treball que s’ha fet envers la perspectiva de gènere, dret i deures de les dones i quins països han fet un desenvolupament amb positiu, cap a les dones.

Screenshot_2019-04-17-12-37-08-383_com
collage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.