‘Acompanyament a la sexualitat en la infància’,

*Nota de premsa extreta de la web de l’ajuntament de la Seu d’Urgell. Nota feta per Montse Rovira
Xerrada sobre sexualitat i infància, oberta a les famílies de la Seu d’Urgell i comarca
Dijous 23 de maig, a les sis de la tarda, a la sala d’audicions de l’Escola Municipal de Música de la capital alturgellenca. La conferència sorgeix del projecte Òmnia Kids, i està patrocinada per Jocs sense Fronteres.
El dijous 23 de maig, a les sis de la tarda, la sala d’audicions de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell acollirà la xerrada que porta per títol ‘Acompanyament a la sexualitat en la infància’, en la que intervindran com a ponents els experts en sexologia i en processos d’acompanyament, Francesc Granja, sexòleg, president de Tandem Team, facilitador i divulgador; i Susana Moore, psicòloga, terapeuta Gestalt i Corporal.

La xerrada, que és oberta a totes les famílies de la Seu i de l’Alt Urgell, es parlarà sobre temes de sexualitat i infància, de com acompanyar els diferents processos de descoberta de la sexualitat i de la manera de fer-ho. Els ponents explicaran a les famílies alturgellenques qüestions relacionades sobre sexologia i educació.

Aquesta activitat sorgeix del projecte Òmnia Kids, i està patrocinada per Jocs sense Fronteres. Per confirmar l’assistència a aquesta xerrada cal enviar confirmació a l’adreça de correu electrònic: equipeducaciosocial@capau.cat

Recordem que Òmnia Kids, projecte on intervenen el CDIAP, el Punt Òmnia de la Seu d’Urgell i Serveis Socials, té com a objectiu promocionar i oferir activitats de lleure per la inclusió d’infants amb trastorns del desenvolupament. Tot això es fa a través d’activitats en competències digitals, creatives, d’esport i de salut i hàbits saludables, per afavorir la seva inclusió social i personal.
xerrada acompanyament a la sexualitat en la infància

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.