I can & I will

Ara és l’època que a poc a poc anem acabant projectes i tallers.
Durant tot el curs, el Punt Òmnia amb Oficina Jove de l’Alt Urgell i l’Aula Oberta de l’Institut @lavalira hem treballat per portar a terme un projecte en el meu cas sobre l’alfabetització digital (TIC).
Un any ple d’experiències i de reptes.
Hem treballat les Tic i com sempre dic, tota una sèrie d’activitats i objectius on els joves han treballat els seus hàbits, el seu comportament, la constància, la responsabilitat i valors.Els Òmnia som espais on els participants dels projectes treballen molt més que l’aprenentatge de les Tic, que també, sempre anem un pas més enllà i com sempre diem les Tic és l’eina amb la qual arribem a treballar aspectes molt importants com els valors de la responsabilitat, la importància de l’esforç i la constància entre molts altres objectius, però per mi el més important és el fet de donar possibilitat i empoderar als participants. Que important és EMPODERAR i generar confiança a les persones per seguir endavant.
Només donar les gràcies per la confiança i als participants felicitar-los per la seva feina i el seu esforç.👏👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.