Projecte curs de formació BitBot del Citilab

El passat mes d’octubre vàrem realitzar un curs de formació de robòtica i programació educativa al Citilab de Cornellà, on aquesta formacdió ve complementada amb un projecte final on s’ha de realitzar una activitat per infants o joves.
Aquest projecte es basa en la elaboració d’un prototip de joc infantil per a nens i nenes d’entre 3 i 5 anys amb la voluntat de que es familiaritzin amb els colors, les formes i els números d’una forma divertida i amena.
Aquest prototip surt de la col·laboració d’un grup de joves. La intenció és fer partícips
als alumnes de que amb la robòtica i la programació podem arribar a tot tipus de públic d’una manera senzilla i transversal.
El prototip està format per una placa d’Arduino introduïda dins d’una capsa de cartró, la tapa de la qual, mitjançant tres botons, es fa servir per a respondre les preguntes del joc creat amb un software de programació per blocs, es joc es diu TRIAGAME.

ConnexionsPrototipfinal

Podeu veure el video de la presentació del projecte aquí: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *