El nostre projecte, 2n classificat a l’entrega de premis BitBot

El passat dijous 15 de febrer es va celebrar la primera edició de l’entrega de premis als millors projectes educatius de programació i robòtica presentats en el marc del programa Bitbot.cat, la formació impulsada per la Generalitat de Catalunya i impartida al Citilab amb l’objectiu de fomentar les activitats extraescolars de robòtica i programació.

‘La Mediateca del Raval’, ‘Triagame’, ‘Guiber the train’ i ‘TecNoies’ han sigut els treballs guanyadors desenvolupats per cinc participants d’aquesta formació, tres dels quals han sigut dones.

El nostre projecte que podeu veure a l’entrada del Bloc anteriorva rebre el segon premi en mans de Javier González, director gerent del Citilab, entitat col·laboradora i formadora del curs. El nostrel projecte ‘Triagame’, un joc per a nens i nenes de 3 a 5 anys desenvolupat amb Scratch que es tracta d’un prototip electrònic per fer que els més petits es familiaritzin amb les figures geomètriques, els colors i els nombres.

Entrega premis Bitbot.cat - Javier González

 

L’acte va comptar amb la presència de Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital;  Martí Barberà, director general d’Atenció a la Família i a la Comunitat Educativa; i Francesc Rambla, responsable del programa Bitbot.cat.

Aquesta primera entrega de premis del programa Bitbot.cat ha volgut fer un reconeixement públic a tots els monitors, monitores i professionals del lleure pel seu interès en la formació de programació i robòtica educatives amb l’objectiu de seguir fomentant les disciplines STEM entre els nens i les nenes de Catalunya.

Aquest acte està impulsat per la Generalitat de Catalunya i compta amb el suport del CitilabRo-botica, l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *