Repte internacional de programació Moonhack 2020

El dijous 28 de Maig el Punt Òmnia de Torrelles se sumarà a la jornada mundial que aspira a batre un nou rècord d’infants i joves programant el mateix dia.

El pròxim 28/05 de 16:30 a 18:30, infants i joves del Baix Llobregat, es reuniran aquesta vegada virtualment per participar conjuntament en el repte internacional Moonhack, sota l’organització del Punt Òmnia de Torrelles i el Punt Òmnia de Santa Coloma de Cervelló.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és batre un nou rècord mundial aconseguint el màxim nombre d’infants i joves programant el mateix projecte en una mateixa setmana.
En aquesta edició un dels nostres objectius principals treballar la visibilització i fer promoció d’activitats TIC entre les noies, per promocionar les vocacions STEAM de les més joves i intentar trencar l’escletxa digital de gènere.

La primera edició del repte Moonhack es va celebrar el 15 d’agost de 2016 i va reunir més de 10.000 infants i joves d’Austràlia. En la segona trobada, el 2017, es va obrir la iniciativa a escala global i van participar 28.000 persones. En 2018 un total de 35.865 i l’any 2019 unes 25.450.

Participants a l’edició 2019

Si tens entre 8 i 12 anys i vols participar inscriu-te al següent formulari: https://forms.gle/sZuknLe8feswriM88

Pots trobar més informació a www.moonhack.com o a torrelles@xarxaomnia.gencat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *