TECNOESTIU 2020

Torna Juliol, i torna el TECNOESTIU d’aquest any, tot i que a causa de la situació actual, s’ha hagut d’adaptar a la nova metodologia d’activitats Òmnia. Aquest any es realitzarà de manera telemàtica a través d’una plataforma educativa i una sessió setmanal de seguiment a través de videoconferència amb la dinamitzadora del Punt Òmnia.

Els tallers seran per a infants de partir dels 10 anys i a través de la plataforma educativa Classroom, on trobaran vídeos i material de suport d’aprenentatge perquè segueixin els tallers al seu ritme i avancin segons la seva disponibilitat, setmanalment hi haurà reptes per assolir amb una classificació genèrica del Tecnoestiu dels participants, els divendres realitzarem la sessió compartida a través de videoconferència per a exposar el treball realitzat durant la setmana.

METODOLOGIA:
Dilluns i dimecres de 10:00 a 12:00 desenvolupament de l’activitat en línia a través de la plataforma educativa, on cada infant pot estructurar-se l’aprenentatge al seu ritme. A la plataforma trobaran vídeos i material de seguiment per a l’aprenentatge de les eines i tasques que han de desenvolupar per arribar a completar “els challenges setmanals”.
Divendres de 10 a 11, sessió a través de videoconferència de seguiment de l’avançament dels aprenentatges setmanals.

CALENDARI:

Del 6 de Juliol al 24 de Juliol

  • Setmana del 6 al de 10 Juliol: ROBÒTICA I ELECTRÒNICA DE COMPONENTS AMB MICRO:BIT.
  • Setmana del 13 al 17 de Juliol: CREACIÓ DE VIDEOJOCS ARCADE AMB MAKECODE.
  • Setmana del 20 al 24 de Juliol: CREACIÓ D’APPs PER A MÒBILS AMB APP INVENTOR

Estigueu atents a les nostres xarxes, ja que aviat us farem la presentació del Tecnoestiu a través d’un vídeo informatiu. Si esteu interessats en els tallers i voleu inscriure a els vostres fill/es, ompliu el següent formulari d’inscripció.

Podeu trobar més informació a la següent infografia interactiva:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *