El Punt Òmnia Tortosa forma part de la Xarxa Òmnia, del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i de la Direcció General d’Acció Cívica Comunitària. Al mateix temps, aquest és gestionat per l’entitat Grup Esplai Blanquerna.

El Punt Òmnia és un programa comunitari, de caràcter preventiu, socioeducatiu i d’acció directa, que es regeix pel principi d’universalitat. És a dir, està obert a tothom, tot i que de manera específica als col·lectius més vulnerables i a les persones en risc d’exclusió social. Aquesta lluita sobre l’exclusió social, es fa a través dels tres eixos d’actuació: foment de l’ocupabilitat, acció comunitària i aprenentatge.

Amb l’activació de l’estat d’alarma el passat 15 de març, els Punts Òmnia van tancar les portes. No obstant això,  els dinamitzadors i dinamitzadores hem continuat treballant des de casa. De seguida ens vam activar per buscar les millors vies per seguir acompanyant la nostra comunitat. Hem hagut d’aprendre a utilitzar noves eines i canals i, per aquest mateix motiu, hem decidit reactivar aquest blog, donar-li un nou ús, per tal de poder oferir recursos i cursos “en línia” a totes les persones participants.


El Punt Òmnia Tortosa està situat al barri de Ferreries, al primer pis del Casal de Cívic de Tortosa, al carrer Alfara de Carles 27-33.

Podeu contactar-nos al telèfon 977502300 i al correu tortosa@xarxaomnia.gencat.cat.