La Xarxa Òmnia, és un projecte social d’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Aquest projecte s’inicia a Catalunya l’any 1999 d’una iniciativa conjunta entre el Departament de Benestar i Família i el Departament d’Universitats Recerca i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

En l’actualitat, el Projecte Òmnia està promogut per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

 

La Xarxa Òmnia ofereix tallers, xerrades, activitats i cursos sobre les noves tecnologies oberts a tothom. Parlem del Punt Òmnia com un espai social i no com un aula d’informàtica. A més, aquest és un servei públic i totalment gratuït, on totes les entitats del territori han de tenir la seva presència i utilitzar els recursos de la xarxa per fer de l’espai un motor dinamitzador de la ciutat, de la comarca i del territori.

L’equipament està dotat de maquinari i programari informàtic, en total 8 ordinadors per treballar els tallers i diferents activitats que es van programant mes a mes.

Endemés, l’espai ofereix entre dues i tres hores d’accés lliure (segons l’horari) a totes les ciutadanes i ciutadans que vulguin treballar amb l’ordinador, buscar informació per Internet o desenvolupar tasques informàtiques, sempre amb la supervisió de la dinamitzadora de l’espai.

El Punt Òmnia Tortosa està situat al barri de Ferreries, al primer pis del Casal de Cívic de Tortosa, al carrer Alfara de Carles 27-33.

Podeu contactar-nos al telèfon 977502300 i al correu tortosa@xarxaomnia.gencat.cat.