Experiències a les Jornades de dinamització de la Internet social


El passat 11 de desembre vaig poder assistir a la Jornada de dinamització de la Internet social organitzada pel Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya. La jornada es va celebrar a les instal·lacions del Citilab de Cornellà. Val a dir que aquestes instal·lacions em van deixar impressionat, tant per l’edifici on s’ubiquen com per l’equipament que conté amb múltiples sales per conferències i espais per a tallers amb molts ordinadors disponibles.

La jornada un cop inaugurada, va continuar amb una taula on es van mostrar demostracions d’experiències i treballs de diversos Punts Tic de Catalunya. Aquestes experiències presentades pels propis companys dinamitzadors van ser un primer tast del que vindria a continuació.

Sessions d’experiències / tallers on vaig assistir:

  • Donat’ una oportunitat, del Punt TIC – Òmnia de Masquefa.
  • Territori TIC: plataforma de gestió de la formació de la Ribera d’Ebre, dels punts TIC de la Ribera d’Ebre. Eina Moodle.
Presentació d’EinesTIC :
  • Per part del departament de Governació s’està preparant una suite d’eines lliures, que es presentarà oficialment al mes de gener de 2009, destinada a la gestió empresarial de micro empreses, PIMES i treballadors autònoms. L’eina incorpora un conjunt de programari lliure destinat a les gestions empresarials mitjançant el programa AbanQ. Podeu trobar més informació sobre EinesTic fen clic aquí.
Vora les 19:00 hores les jornades arribaven a la seva fi, després de presentar molts treballs, tallers i experiències diverses i veure com els Punts TIC de Catalunya, cada cop més, incideixen a la vida de les nostres ciutats i en la nostra gent, apropant les noves tecnologies a tothom.

Podeu veure unes quantes fotografies de la jornada fent clic aquí.