VI Jornades sobre les tecnologies de la informació i la comunicació: Internet mòbil


La Internet mòbil, a debat

<!–

Tramès per eqhes a dc, 11/11/2009 – 07:25.

–>

Les jornades “àtic 2a” tindran tres seus simultànies en la seva sisena edició

La revolució que suposa l’accés a Internet amb mobilitat: accés des dels mòbils, els mapes al mòbil, xarxes sense fils, vídeo, gps i les seves diferents opcions de futur. Aquest serà el tema central de les sisenes Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació “àtic 2a”, els dies 28 i 29 de novembre. El debat es realitzarà a un espai virtual, www.atic2.cat, suportat per tres seus físiques: Tortosa, Tarragona i Cornellà de Llobregat. El públic podrà intervenir des dels tres espais i també des d’Internet, on novament s’emetran en directe les ponències i debats, tot amb la intenció de fer arribar el debat sobre la innovació tecnològica a la major quantitat de públic possible.

Les Jornades, coordinades per Atictes i organitzades per Blocaires Ebrencs, TIC Tarragona, Citilab i Eutopia Interactiva, amb la col.laboració de la Universitat Rovira i Virgili, la coordinació territorial de Joventut a les terres de l’Ebre i l’Ajuntament de Tortosa, volen explorar les oportunitats que ofereix la Internet mòbil en l’educació, l’administració pública i el periodisme, però també en aplicacions més lúdiques, com els viatges o els videoblocs.

L’esdeveniment és una iniciativa en xarxa, no només per la seva distribució geogràfica, sinó també perquè connecta amb d’altres propostes similars: compartirà públic a Cornellà amb la clausura del IV Congrés de la Cibersocietat i a Tarragona amb el primer Cava&Twitts amb multiseu i retransmissió. El congrés és el principal espai de debat sobre les tendències digitals organitzat des de Catalunya, amb participants d’arreu del món en la seva vessant a la xarxa. Cava&Twitts és una trobada informal d’apassionats per Internet que consisteix en un debat i una copa de cava.

A més a més, s’ha iniciat una campanya viral des del web mobilitat.atic2.cat on es convida als usuaris a explicar el tema de les jornades fent “vídeo respostes” a un vídeo publicat per Atictes al seu canal de YouTube.
També es donaran crèdits de lliure elecció als estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que així ho sol·licitin.


Notícia extreta del web: http://www.atic2.cat/

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *