Finalitzem el taller d’Internet i comunicacions realitzant una vídeo conferència amb el PO de Fontsanta de Cornellà


Aquest matí hem finalitzat el curs de iniciació a la Internet i a les comunicacions per a gent gran realitzat durant el mesos de novembre i desembre. L’última activitat del taller ha estat realitzar una vídeo conferència amb el Punt Òmnia de Fontsanta de Cornellà de Llobregat mitjançant l’eina Skype i els accessoris dels quals disposa la xarxa Òmnia, com són la càmera web, els altaveus i un micròfon.
L’experiència, com no podia ser d’una altra manera, ha sigut del tot satisfactòria i els alumnes de tots dos punts han pogut intercanviar impressions, parlar sobre la ciutat i els territoris respectius, mesurar el seu nivell informàtic, preguntar pel temps, parlar sobre futbol i felicitar-se el Nadal, fins i tot, hem pogut cantar nadales !!!

Agraïm des d’aquí l’esforç posat, en especial al dinamitzador de Fontsanta, Josep Mª, per estar interessat en aquestes experiències tant valuoses per als usuaris. Us deixo amb unes quantes fotografies dels alumnes durant la jornada d’avui:


I aquí uns moments de la jornada amb format vídeo:

Esperem poder repetir aquesta experiència durant el 2010 i que més punts òmnia es sumin a ella, ja que, la volem fer extensiva a altres llocs de Catalunya interessats en contactar i compartir aquestes activitats establint connexions via vídeo conferència i enriquir una mica més els nostres tallers utilitzant les noves tecnologies. Segur que els alumnes sortiran satisfets.

El Punt Òmnia Tortosa tanca durant les festes nadalenques però ja té previstes noves activitats per al nou any 2010. Si voleu assistir a alguna d’aquestes activitats, visitan’s i t’informarem !!!
  • Taulell del Casal de Gent Gran de Ferreries. Veure el mapa : cAlfara de Carles 27-33.
  • Telèfon: 977 502 300
  • Correu electrònic: tortosa@xarxa-omnia.org

Bon Nadal i feliç any nou!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *