Vídeo de la presentació dels resultats de l’Avaluació Transversal


Els programes que han estat avaluats són la Xarxa Òmnia, l’Aprendre a Aprendre, els Plans de Desenvolupament Comunitari i Mediació Sociocultural del Pla Integral del Poble Gitano. Fa uns dies, es van presentar els resultats, conclusions i propostes de treball pel futur, en un acte que va aplegar a diversos agents implicats en el procés, com ara les entitats, diversos càrrecs institucionals i els tècnics/ques comunitàries.

Per a la obtenció de les dades per a l’estudi es van realitzar, entre abril i juny de 2009, 181 entrevistes a tècnics i tècniques comunitaris. També s’han consultats informes el·laborats pels tècnics dels programes, llocs web, publicacions o fonts estadístiques oficials (com ara l’Idescat o l’Instituto Nacional de Estadística). A continuació, pots veure un vídeo amb els resultats de l’estudi i algunes de les intervencions que es van produir durant la seva presentació.

 

 

Aquesta avaluació també ha estat realitzada al nostre territori (Terres de l’Ebre), la presentació de la qual, va tenir lloc el passat 4 de febrer a l’edifici de la Delegació del Govern a Tortosa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *