Jornades de Formació Comunitària


La Secretaria d’Acció Ciutadana convida a tots els actors socials que participen activament en els programes Aprendre a Aprendre, Òmnia, Poble Gitano i PDC’s a les Jornades de Formació Comunitària.

Enguany aquesta formació te la finalitat de donar i potencia sinèrgies i mètodes que possibilitin el treball comunitari. És per això que es propossa una formació elaborada per gent experta i que treballa comunitàriament des del territori.

Es realitzaran dues sessions formatives descentralitzades: la primera a l’abril i la segona a finals de maig a les demarcacions territorials de Lleida i Alt Urgell, Tarragona i Terres de l’Ebre, Catalunya Central, Girona, i Barcelona. Finalment,
i durant la primera quinzena de juliol, s’organitzarà la cloenda de les Jornades de Formació Comunitària a la ciutat de Barcelona.

El contingut de la primera jornada (abril):

  • Mètodes i eines per treballar comunitàriament
  • Presentació de projectes
  • Que és la comunitat virtual?

Dinamitzadors Òmnia, tècnics de serveis, tècnics d’administracions, tècnics comunitaries, representants d’entitats… hi esteu convidats!

Consulteu el web FormacióComunitaria.cat i contacteu amb l’Oficina de Dinamització Comunitària i/o l’Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia per a més informació sobre les inscripcions.

Continuarem informant!

Logotip scac

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *