[Experiències Òmnia] – La gent gran


El Punt Òmnia Tortosa dona la possibilitat, mitjançant les noves tecnologies, que la gent gran pugui millorar la seva qualitat de vida i la seva autonomia personal. A la nostra ciutat, la gent gran és un exemple de participació en moltes activitats lligades amb la ciutadania, per aquesta raó es realitzen activitats per a gent gran basades en les noves tecnologies i la formació amb l’objectiu de promoure persones actives i socialment integrades. En aquest sentit, al llarg d’aquests anys, el punt Òmnia Tortosa esta tenint, sense dubte, una influència molt important en el desenvolupament i en la formació de moltes persones que veuen la possibilitat d’aprendre i utilitzar les capacitats que ofereixen les noves tecnologies tant útils i, fins i tot, necessàries a dia d’avui.
Fins ara, al Punt Òmnia Tortosa hem dut a terme 22 tallers per a la gent gran, tant d’iniciació a la informàtica, com d’Internet, correu electrònic o fotografia digital. L’èxit i la gran allau de participació d’aquestes activitats, amb més de 200 usuaris majors de 60 anys, ens animen a continuar oferint més activitats.
Si voleu apropar-vos al món de la informàtica i les noves tecnologies no dubteu en adreçar-vos al Casal de Gent Gran i preguntar pel Punt Òmnia. Us esperem!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *