Finalitzem els tallers d’estiu


Aquesta setmana, al Punt Òmnia de Tortosa, hem donat per finalitzades totes les activitats organitzades durant el mes de juliol. El grup de la Fundació Tutelar de les Terres de l’Ebre, va acabar ahir la tarda fent una jornada d’oci. Els nois i noies de la fundació, després de 18 hores d’assistència, han pogut aprendre el funcionament de Internet, el cercador Google i pàgines com el youtube o de jocs flash en xarxa. L’activitat s’ha dividit entre classes pràctiques i hores d’accés lliure, on els alumnes han experimentat i provat tot el que han aprés.

 

Per altra banda, dijous passat va acabar el taller d’eines Google i Internet per als nois i noies del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa, amb una durada de 18 hores. En edats compreses entre els 12 i 16 anys, aquests alumnes són els primers menors d’edat que passen pel punt òmnia Tortosa. Estem molt contents de comptar amb la seva presència i ja estem preparant noves activitats per a aquest grup un cop comenci el curs escolar. L’activitat va permetre aprendre temes d’Internet i la possibilitat d’utilitzar eines Google com el Gmail, Picassa o Youtube.

El Punt Òmnia Tortosa romandrà tancat per vacances durant el mes d’agost, però ja tenim programats més de 9 tallers d’informàtica per als propers mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

Si voleu assistir a alguna d’aquestes activitats, visitan’s i t’informarem !!!

  • Taulell del Casal de Gent Gran de Ferreries. Veure el mapa : cAlfara de Carles 27-33.
  • Telèfon: 977 502 300
  • Correu electrònic: tortosa@xarxa-omnia.org

Us hi esperem!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *