El programa Connecta’t arriba al Punt Òmnia Tortosa


La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), adscrit al Departament de Treball de la Generalitat, en l’execució del programa Connecta’t 2010, d’Alfabetització Digital per a la Recerca de Feina.
El programa s’adreça a les persones aturades, registrades a les oficines de Treball de la Generalitat, amb especials dificultats per trobar feina. L’objectiu és oferir-los una mínima formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i dotar-los d’eines digitals per a la recerca d’un lloc de treball. Aquesta formació, 1.200 hores mensuals durant el període comprés entre juny i desembre de 2010, es duu a terme a 59 municipis de Catalunya, en les instal·lacions de 61 Punt TIC i 18 entitats col·laboradores de l’STSI.
El contingut formatiu s’organitza en dos mòduls independents de 10 hores cada un:

  • Mòdul A: Eines ofimàtiques i d’Internet (alfabetització digital bàsica)
  • Mòdul B: Creació del Currículum Vitae i d’una carta de presentació. Internet com a eina de cerca de feina

La participació voluntària i desinteressada dels Punt TIC en el programa és una bona oportunitat per reforçar el seu paper com a referent TIC d’àmbit territorial, consolidar la seva oferta de serveis i ampliar el perfil d’usuaris/àries potencials. El SOC, per la seva part, gaudeix l’experiència acumulada pels Punt TIC pel que fa a la formació i dinamització digital i garanteix l’extensió del programa a tota Catalunya.

Connecta’t al Punt Òmnia Tortosa

El programa Connecta’t, a la ciutat de Tortosa, es desenvoluparà a les instal·lacions del Punt Òmnia Tortosa [Casal de Gent Gran de Ferreries] durant els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2010. A l’inici de cada mes, penjarem els horaris dels diferents grups.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *