Horaris d’octubre del programa connecta’t


Aquest divendres s’inicia al Punt Òmnia Tortosa, el programa Connecta’t per trobar feina. Aquest programa, fruit de la col·laboració entre la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), pretén dotar d’eines per a la recerca de feina a treballadors a l’atur.

El contingut formatiu del Programa s’organitza en dos mòduls de 10 hores lectives cadascun. La formació s’estructura en dues sessions de contingut diferent:

  • Modalitat A: “Introducció bàsica a l’ofimàtica“, orientada a conèixer i iniciar-se en els entorns d’ofimàtica bàsica (sistema operatiu, ús bàsic de processadors de text i navegació per Internet).
  • Modalitat B: “Eines per a la recerca de feina a través de les TIC“. L’objectiu és conèixer i aplicar al procés de recerca de feina les tecnologies de la informació i la comunicació més bàsiques: elaboració de currículum i de la carta de presentació; recerca activa de feina a través d’Internet (alta d’usuaris en portals web d’ocupació, cercar ofertes de feina, enviar el currículum per correu electrònic, etc.)
Els horaris d’octubre són els següents:


– Modalitat A
Octubre (10 hores)

dimarts 1 de 16 a 18 hores

divendres 5 de 18 a 20 hores
divendres 8 i 15 de 16 a 19 hores

 

– Modalitat B
Octubre (10 hores)

dimarts 19 i 26 de 18 a 20 hores

divendres 22 i 29 de 16 a 19 hores

 

Podeu descarregar-vos el fitxer del contingut de la formació, fent clic aquí: Continguts i programació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *