Horaris de novembre del programa Connecta’t


Durant el mes de novembre, continuem, al Punt Òmnia Tortosa, amb el programa Connecta’t per trobar feina. Aquest programa, fruit de la col·laboració entre la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), pretén dotar d’eines per a la recerca de feina a treballadors a l’atur.

El contingut formatiu del Programa s’organitza en dos mòduls de 10 hores lectives cadascun. La formació s’estructura en dues sessions de contingut diferent:

  • Modalitat A: “Introducció bàsica a l’ofimàtica“, orientada a conèixer i iniciar-se en els entorns d’ofimàtica bàsica (sistema operatiu, ús bàsic de processadors de text i navegació per Internet).
  • Modalitat B: “Eines per a la recerca de feina a través de les TIC“. L’objectiu és conèixer i aplicar al procés de recerca de feina les tecnologies de la informació i la comunicació més bàsiques: elaboració de currículum i de la carta de presentació; recerca activa de feina a través d’Internet (alta d’usuaris en portals web d’ocupació, cercar ofertes de feina, enviar el currículum per correu electrònic, etc.)
Els horaris de novembre són els següents:


– Modalitat A
Novembre (10 hores)

dimarts 2 de 18 a 16 hores

dimarts 9 de 16 a 20 hores
divendres 12 de 16 a 20 hores

 

– Modalitat B
Novembre (10 hores)

dimarts 16 i 23 17 a 19 hores

divendres 19 i 26 de 16 a 19 hores

 

Podeu descarregar-vos el fitxer del contingut de la formació, fent clic aquí: Continguts i programació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *