Recital de poesies per Sant Jordi al Casal de Gent Gran Tortosa


Dins del marc del projecte Casals en Xarxa, tindrà lloc el dia 27 d’abril de 2011 a les 16:30 hores al Casal de Gent Gran, un recital de poesies gratuït obert a tothom, organitzat per l’Associació de la Gent Gran de Tortosa i amb la col·laboració de la Xarxa Òmnia, la Fundació Vodafone i la Fundació Privada Ilercavònia Futur.

La lectura de poemes es podrà seguir des dels casals de Terrassa, Lleida i Igualada mitjançant la vídeo conferència gràcies al projecte Casals en Xarxa del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat .

El recital anirà a càrrec de la Sra. Rosa Sànchez i comptarà amb poemes de temàtica variada i amb una narració breu: “D’un casori, conversa entre veïnes”, parla local tortosina.
Rosa Sànchez (Xàtiva,1928) . Viu a Tortosa des del 1939. Escriptora i poeta autodidacta. Ha tingut una constant vocació de difusora del català i la poesia a escoles, revistes i diaris. Col.laboradora de programes de ràdio durant més de 10 anys i de la Revista “La veu dels Jubilats”.
Ha publicat un poemari, Homenatge (1977), Mostra 80, recull de poemes ebrencs, i Nano (1982), un conte infantil. Remeiets (2009).
Ha guanyat diversos concursos de poesies de Diputació de Tarragona i Ordre de la Cucafera.
Rosa és una persona vitalista i admirable, que aprofita el seu temps dedicant-lo a allò que més li agrada,escriure… Ella, en els seus escrits ens dóna aquest consell: “Recordar el passat és entendre el present, i així poder preparar millor el futur… 
Esteu tots convidats a l’acte, de ben segur que les poesies i els relats de Rosa Sànchez, us agradaran i us sorprendan.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *