Reportatge sobre el programa Connecta’t 2011


El programa Connecta’t 2011 s’ha iniciat amb una sessió formativa dirigida als formadors i formadores que es va celebrar el passat 8 de juliol a les dependències de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) col·laboren en l’execució del programa Connecta’t, d’alfabetització digital per a la recerca de feina. El programa s’adreça a les persones que es troben en situació d’atur, registrades a les oficines de Treball de la Generalitat, amb especials dificultats per trobar feina. L’objectiu és oferir-los una mínima formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i dotar-los d’eines digitals per a la recerca d’un lloc de treball.
En el decurs d’aquesta jornada formativa, van destacar les intervencions de Carles Flamerich, director general del Telecomunicacions i Societat de la Informació; Ricard Faura, cap del Servei de Societat de Coneixement; Àngela Seira, responsable de Suport i Planificació de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació; Francesca Martí, coordinadora del programa Connecta’t 2011 i Eulàlia Berna, Cap d’Àrea de Serveis a l’Empresa – SOC.
Es va aprofitar la sessió per repassar diverses eines de treball com ara el Google Docs, els recursos que els hi ofereix la plataforma Moodle o consells pràcticas a l’hora de fer i presentar un bon currículum.
El programa Connecta’t preveu la realització d’altres sessions formatives al territori, per tal de poder facilitar una major assistència i comoditat per al personal que no pugui assistir a aquesta primera jornada.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *