4ª Edició de l’Ebre LAN Party a Santa Barbará el 23 i 24 de juliol


L’associació sense ànim de lucre Atictes (http://atictes.cat), juntament amb l’ajuntament de Santa Bàrbara i la Universitat Rovira i Virgili (http://www.urv.cat), organitzen per als dies 23 i 24 de juliol la quarta edició de la Ebre LAN Party (http://ebrelanparty.cat).
Aquest esdeveniment reunirà al centre cultural de Santa Bàrbara (http://ebrelanparty.cat/on) a tot d’afeccionats a la informàtica i a les noves tecnologies, amb moltes ganes d’aprendre i passar-s’ho bé.
Durant les 24 hores que durarà l’experiència ELP de Santa Bàrbara, els assistents que portin el seu ordinador podran gaudir in situ de competicions en xarxa, intercanvi d’informació i noves amistats amb els participants de la party. A més a més, podran practicar al seu ordinador allò que s’expliqui en les xerrades i tallers.
L’accés a la party serà gratuït tant per a qui es vulgui instal·lar amb el seu ordinador com per qui només vingui a veure l’ambient o assistir a les activitats. Només es pagaran el servei de càtering i el material dels tallers que així ho requereixin. Tothom qui vulgui assistir pot inscriure-s’hi a través d’aquest enllaç: http://ebrelanparty.cat/inscripcio
Enguany l’equip organitzador ha programat dues activitats amb especial èmfasi en dos temes d’actualitat en el món de les noves tecnologies. Així és que dissabte a la tarda, la gent d’Ebreandroid i Tarracodroid instruiran als participants amb una xerrada-taller sobre el món de l’Android i on introduiran els conceptes bàsics per a començar a programar amb aquest sistema operatiu dissenyat per Google especialment per a dispositius mòbils.
El diumenge a la tarda, la gent de guifi.net explicaran en què consisteix el seu projecte i què cal fer per a instal·lar una antena a casa nostra i compartir Internet via wifi gratuïtament.
Per saber més sobre la Ebre LAN Party es pot acudir al web oficial, http://ebrelanparty.cat, o bé a qualsevol dels nostres canals de comunicació: organitzacio@atictes.cat, http://facebook.com/EbreLANParty o http://twitter.com/ebrelanparty

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *