Jornada per a emprenedors “Xarxes socials” al Víver d’empreses de Tortosa


La UOC organitza el proper 14 de novembre la Jornada d’emprenedors “Xarxes socials”, enfocada a les possibilitats que les xarxes socials a internet ofereixen per als nous emprenedors. Aquesta jornada forma part d’un conjunt d’activitats de promoció de l’emprenedoria que la UOC realitza a diferents punts de Catalunya en el context de la Xarxa d’Emprenedoria Universitària.
La seu de la jornada serà el Viver d’empreses de Tortosa (Carrer Nova Estació, 27).

Programa

10 h Inauguració.
  • Joan Torrent, director de la Business School de la UOC.
  • Emili Lehmann, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires de l’Ajuntament de Tortosa.
10.15 h Conferència “Emprenedoria i microempreses en temps de crisi”, a càrrec de Joan Torrent, director de la Business School de la UOC.
11 h Conferència “Emprenedors a les xarxes socials: ser-hi o estar-hi?”, a càrrec d’Ismael Peña, professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC.
11.45 h Taula d’experiències emprenedores. Moderador, Ismael Peña, professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC. Algunes de les experiències que es presentaran són:
  • Surtdecasa.cat. Plataforma digital d’informació cultural i d’oci de referencia a les Terres de l’Ebre que treballa per demostrar que les noves tecnologies de la informació i la comunicació permeten afavorir la cohesió territorial i contribueixen a fomentar el teixit cultural de les Terres de l’Ebre, com a entitat territorial amb una idiosincràcia cultural pròpia.

12.30 h Col·loqui.

13 h Tancament de la jornada.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, però cal que empleneu el formulari següent. Inscripció

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *