Creix l’ús d’Internet de la mà dels dispositius mòbils


Un informe de Telefónica sobre la Societat de la Informació a l’Estat espanyol assenyala que més d’un milió de persones estan connectades permanentment a les xarxes socials i anuncia l’inici de l’era post-PC.
Segons l’informe La Sociedad de la Información en España 2011, el 67% dels ciutadans/es fan servir Internet. En la franja entre 16 i 24 anys aquest percentatge puja fins al 95%, és a dir, pràcticament tots els i les joves són internautes.
Un dels factors que fa que les activitats a Internet estiguin creixent molt significativament és l’explosió dels dispositius mòbils. D’una banda, ja existeixen més de 10 milions de telèfons intel·ligents (smartphones) a l’estat i durant el 2011 el seu ús ha augmentat en un 20%. D’altra banda, l’ús de tablets ha crescut encara més: en un 300%.
Durant els darrers 30 anys, l’ordinador personal ha estat el protagonista de la vida digital. Ara, però, altres dispositius com el smartphone i les tablets li poden treure protagonisme, donant pas al que l’informe anomena “era post-PC”.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *