Jornades de programari lliure de les Terres de l’Ebre 2012


La UOC, la Xarxa de Punt TIC de les Terres de l’Ebre, l’associació ATICTES i l’IES de l’Ebre de Tortosa organitzen una nova edició de la Jornada de Programari Lliure de les Terres de l’Ebre, que enguany tractarà sobre Android i les aplicacions desenvolupades per a aquest sistema.

La inscripció és gratuïta, però cal inscriure-s’hi a través de: http://territori.blogs.uoc.edu. A més, es podrà seguir en directe per Internet el taller pràctic sobre aplicacions basades en Android i la jornada acadèmica a través de: http://tv.atictes.cat.
Programa

  • 21 de febrer de 18:00 a 20:30 h: Tallers pràctics sobre aplicacions basades en Android. Als Punt TIC d’Amposta, la Sénia, l’Ametlla de Mar, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta  i Santa Bàrbara (Infocentre). Els tallers tindran lloc de forma simultània de 18:00 h a 20:30 h.
  • 23 de febrer de 18:30 a 21:00 h: Jornada acadèmica. La jornada, que tindrà lloc a la seu de la UOC a Tortosa (C/ Alfara de Carles, 18), tractarà sobre les possibilitats d’Android. Amb la participació de membres d’Ebreandroid, Tarracodroid i la UOC.
  • 29 de febrer de 19:00 a 21:00 h: Taller de programació en Android: “Hola Món! Crea tu mateix la teva primera aplicació Android”. A l’Institut de l’Ebre (Av. Colom 34-42, Tortosa). Per participar en aquest taller es requereixen coneixements bàsics de programació.

L’objectiu d’aquestes jornades no és només fer xerrades tècniques sobre el món del programari lliure, també es vol apropar a l’usuari/ària del carrer a l’ús del programari lliure i a l’alternativa lliure, que molts cops, simplement pel desconeixement, no ho contemplen com una eina de treball.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *