Nou taller per a joves del CRAE Coll de l’Alba de Tortosa


Aquesta setmana al Punt Òmnia Tortosa hem començat un nou taller de formació destinat a joves entre 16 i 18 d’anys que pertanyen al Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) Coll de l’Alba de Tortosa.
El taller es durà a terme fins el 28 de juny de 2012 cada dimarts i dijous de 17 a 18 hores de la tarda i tindrà una durada de 16 hores lectives.
 
Aquest taller ha estat possible gràcies a la col·laboració estreta entre les entitats Grup Esplai Blanquerna, el CRAE Coll de l’Alba i el Punt Òmnia Tortosa.
 
El continguts del taller estan dividits en dos mòduls:
  1. Eines TIC: on els usuaris aprenen a utilitzar diverses eines informàtiques com són les xarxes socials, l’ofimàtica o l’edició d’imatges.
  2. Inserció laboral: es faciliten recursos i indicacions per incorporar-se al mercat laboral. Registre a pàgines de cerca de feina, creació de currículums, anàlisi d’habilitats i competències.
Al Punt Òmnia Tortosa estem molt satisfets d’iniciar una nova col·laboració amb una nova entitat com el CRAE i oferir els nostres serveis per ajudar a l’inserció social i laboral dels nostres joves.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *