Col·laboració entre el SOC i Punt TIC en relació a qüestionaris telemàtics


El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en la línia de modernitzar i millorar l’eficiència dels processos de qualitat en la formació per a l’ocupació, ha decidit substituir progressivament les actuals enquestes de qualitat sobre la formació en format paper, per un format telemàtic. Promocionarà els Punt TIC com a referent on poder desenvolupar aquesta tasca.

Les properes convocatòries de formació ocupacional 2012 preveuen que, en alguns casos (a la web del SOC) es pugui accedir de forma personalitzada als qüestionaris telemàtics de satisfacció de les accions formatives als alumnes que hi hagin participat.

Aquesta substitució del format podrà ser assumida sense problemes addicionals per la majoria de centres col·laboradors del SOC, però s’ha detectat que en determinades circumstàncies sí que pot suposar un element de complexitat afegida. D’una banda, poden haver-hi alumnes amb accentuades mancances d’alfabetització digital i, de l’altra, pot passar que a determinats centres de formació manquin equips i connexió adients; a banda d’altres eventualitats particulars.

En aquest sentit el SOC, d’acord amb la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, promocionarà a les convocatòries 2012 els Punt TIC com a referent on poder desenvolupar aquesta tasca d’omplir els qüestionaris, sempre dins de la seva dinàmica habitual. Ja sigui per disponibilitat d’accés a la xarxa com per rebre suport d’acompanyament digital, segons els casos.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *