SAX 2012 Trobada anual d’usuaris guifi.net a Tortosa (Terres de l’Ebre)


Els pròxims dies divendres 28 i dissabte 29 de setembre de 2012 es durà a terme a Tortosa la trobada anual de guifi.net el SAX. Un esdeveniment social i tecnològic, ideal per veure’ns les cares i intercanviar impressions i experiències i pels que no han vingut mai, conèixer de primera mà l’ambient de la xarxa ciutadana.
Us hi esperem a tots, reserveu l’espai a la vostra agenda.
 
Gràcies a la col·laboració de l’Institut de l’Ebre el SAX es realitzarà a les seves instal·lacions.
Comptem amb una sala d’actes amb espai per unes 150 persones i altres espais més petits així com aules d’informàtica si cal fer algún taller. A més durant el matí i primera hora de la tarda tindrem servei de bar per a cafès i algún menjar ràpid tipus bocata. També gràcies a l’associació d’usuaris Guifi.net de Terres de l’Ebre (www.augute.org) disposarem d’un accés a Internet de qualitat mitjançant un enllaç dedicat GUIFI a la fibra òptica del POP de Tortosa.
Parlarem dels reptes de present i futur, coneixerem les últimes novetats, compartirem l’última tecnologia i ens endinsarem en el món de la fibra òptica.
Aquest esdeveniment s’enmarca dins del projecte OpenFpNet, projecte finançat pels Fons Socials de la Unió Europea i el Ministeri d’Educació.
Per facilitar la planificació i organització de l’esdeveniment es prega inscriure’s i reservar els serveis que voleu amb la màxima antelació possible.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *