Càpsula formativa: “Descubre los sentidos”, el poder de la fotografia: una eina per a l’Educació Social


El Col·legi d’Educadores i Educadors socials de Catalunya, organitza una càpsula de formació anomenada “Descubre los sentidos”, el poder de la fotografia. La formació tindrà lloc a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes el proper dijous 8 de novembre a les 18:30 hores.
La formació s’emmarca dins l’exposició SENDART (del 2 al 22 de novembre a la mateixa biblioteca) i anirà a càrrec de Jorge Pineda de l’associacio Proartso i impulsor del projecte “Descubre los sentidos”.
 
El projecte “Descubre los sentidos” realitzat el març passat a la delegació territorial d’ONCE a Catalunya, consistia en cinc tallers artístics on un grup de persones cegues aprenien fotografia. Els participants utilitzen càmera fotogràfica com a eina d’expressió i realitzen les representacions iconogràfiques de pensaments, idees o emocions per ser representades amb el registre de fotografia. “Descubre los sentidos” ens exemplifica el poder que té la fotografia per impulsar la transformació social i com ens pot servir com a eina dins l’Educació Social.
L’entrada és gratuïta.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *