Conferència: “El Grup d’Esplai Blanquerna: una referència per a l’Educació Social a les comarques de l’Ebre”


Demà dimarts 18 de juny de les 19 a les 20:30 hores de la tarda tindrà lloc, a l’Espai Patronat de Tortosa (carrer Mercaders 4-6), la conferència “El Grup d’Esplai Blanquerna: una referència per a l’Educació Social a les comarques de l’Ebre” a càrrec d’Antoni Polo i Núria Palau.
 
 
Amb més de 30 anys d’experiència, el Grup d’Esplai Blanquerna s’ha convertit en una de les entitats de referència a nivell territorial en el treball amb infants i joves en dificultats personals i/o socials.
 
Compten amb nombrosos projectes i programes que, en col·laboració amb diverses institucions, administracions i altres entitats, han consolidat: des de diversos camps d’aprenentatge laboral a programes experimentals d’Aules Obertes d’Aprenentatge Social, passant per la direcció d’una Unitat Depenent del centre penitenciari de Tarragona, entre altres.
 
Versatilitat en les seves activitats/projectes, i compromís amb l’educació i la integració d’infants i joves, més especialment d’aquells que presenten més dificultats. Aquesta és, en resum, la manera i la raó de ser del Grup d’Esplai Blanquerna que, en aquesta Càpsula, a més, ens descriuran la seva implicació amb l’Educació Social. Nonomés en el paper dels professionals i el que aquests aporten, sinó de les activitats que promouen al territori en relació amb la disciplina.
Per assistir a la Càpsula us demanem inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *