Canal TIC, el nou portal web de la Generalitat


Canal TIC és un portal web de la Generalitat de Catalunya que té l’objectiu d’esdevenir una peça més de referència de la Societat de la Informació del país. Diversos projectes i plataformes web doten de contingut aquest canal i un d’aquests és la Xarxa Punt TIC, un dels referents en formació TIC.
Concebut com un projecte pedagògic per a la ciutadania, el portal és un espai de consulta i divulgació que posa a l’abast de tothom els conceptes tecnològics bàsics i facilita els tràmits administratius en línia propis de la societat digital catalana. Posa a l’abast de tothom des d’informació específica dels diversos tipus de tecnologies d’accés a Internet fins a respostes als dubtes més freqüents sobre serveis com la telefonia mòbil, tot passant per explicacions sobre tramitacions en matèria de telecomunicacions i un complet glossari dels termes utilitzats.
El canal reuneix els apartats més rellevants en tecnologies digitals, com ara Formació TIC, Coneixement Obert, TIC i empresa, Seguretat TIC, TDT, telefonia mòbil i Internet i Tramitació administrativa, a més d’una secció de notícies d’actualitat i d’una agenda d’esdeveniments relacionats amb les telecomunicacions i la societat de la informació.
El Canal TIC, que és fruit de l’esforç de l’equip humà de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, és a més un element imprescindible de posicionament institucional del Govern amb relació a l’Agenda Digital per a Europa de la Comissió Europea, que incideix en la necessitat de millorar les competències digitals de la ciutadania perquè tothom pugui participar plenament en la societat de la informació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *