El Punt Òmnia Tortosa participarà amb la VI Fira Jove de la Solidaritat de Tortosa


Aquest cap de setmana a Tortosa (13, 14 i 15 de desembre de 2013) es celebra, de forma conjunta, la 6a Fira Jove de la Solidaritat i les Jornades del Voluntariat Juvenil organitzades per l’Ajuntament de Tortosa i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili així com també l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa.


L’objectiu és apropar els i les joves de la ciutat al voluntariat a través d’experiències de diferents entitats socials del territori.
La VI edició de la Fira de la Solidaritat tindrà lloc dissabte dia 14 de desembre a la plaça de l’ajuntament i estarà farcida d’activitats, tallers, conta contes, cercaviles, dansa, música i comptarà amb la presència d’entitats i ONG’s del territori. Podreu trobar el Punt Òmnia Tortosa a l’estant de l’entitat Grup Esplai Blanquerna.
Dissabte a les 19:00 hores de la tarda, es farà la projecció dels treballs resultants dels projecte Art Total on el Punt Òmnia hi ha participat.
El diumenge 15  a les 11:00 hores tindrà lloc la Caminada Solidària a favor de la marató de TV3.
Tot seguit podeu consultar el programa:


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *