6é Aniversari del Punt Òmnia Tortosa


Avui 15 de setembre de 2014, el projecte Punt Òmnia Tortosa compleix 6 anys de servei a la ciutat.

 
Durant aquest 6 anys, molts ciutadans i ciutadanes de Tortosa i d’arreu de les comarques de l’Ebre, han passat per l’Òmnia per formar-se, per conèixer, per resoldre, per emprendre i sobretot, per aprendre, amb la transversalitat que dona avui en dia les noves tecnologies, a assolir qualsevol repte dins de l’àmbit de la nostra societat de la informació.
Amb l’objectiu de seguir oferint aquest projecte comunitari, transversal i social, el Punt Òmnia Tortosa ja obert el període d’inscripció per a les activitats d’aquest darrer trimestre de 2014.

 

Utilitzant els tres eixos d’actuació: inserció social, infància i família, hem creat una graella d’activitats per a totes les edats i per a totes les condicions socials. Per elaborar aquestes activitats, hem utilitzat sinergies amb altres entitats i administracions del territori per a treballar en xarxa comunitària i oferir els millors recursos per a tota la ciutadania.  
Gràcies a tots, alumnes, associacions, entitats, administracions i voluntaris per fer-ho possible. Per molts anys Punt Òmnia Tortosa !!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *