Finalitza el Taller Monogràfic de Telefonia Mòbil (SmartPhone) – Internet i missatgeria


Aquest matí hem finalitzat el primer dels tallers monogràfics de telefonia mòbil que estem realitzant al Punt Òmnia Tortosa, destinats a majors de 55 anys, oferts per la Fundació Pere Tarres amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i la Xarxa Òmnia.

En aquest taller d’Internet i missatgeria, els usuaris han pogut aprendre i provar de connectar el seus Smartphones a una xarxa wifi, descarregar aplicacions des de les diferents botigues i aprendre a utilitzar aplicacions de missatgeria com el WhatsApp, el Line o el Telegram.

Durant el mes de novembre, tornarem a fer una altra edició d’aquests monogràfics, aquest cop, destinat a les aplicacions de fotografia i vídeo dels nostres Smartphones i Tablets.

Us deixem amb la fotografia amb alguns dels alumnes participants:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *