Finalitza el Taller Monogràfic de Fotografia i Vídeo amb dispositius mòbils (SmartPhone)


Aquesta setmana ha finalitzat el darrer dels tallers monogràfics de telefonia mòbil que estem realitzant al Punt Òmnia Tortosa, destinats a majors de 55 anys, oferts per la Fundació Pere Tarres amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i la Xarxa Òmnia.

En aquest taller de fotografia i vídeo amb dispositius mòbils, els usuaris han pogut aprendre a fer fotografies i vídeos, a gestionar la galeria, a desar les fotografies del mòbil a l’ordinador i a compartir-les a la xarxa a través d’altres aplicacions com Facebook, WhatsApp o Instagram.

Us deixem amb unes fotografies de la darrera sessió:

                          


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *