Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

EL PROJECTE KEY COMPETENCES FOR ALL (KC4ALL)

El Punt Òmnia i el Sòlid de Casa Caritat de Valls participen i col·laboren en el Projecte de Key Competences for All.

Aquest és un projecte que està en marxa a nivell europeu amb l’objectiu de que les persones dinamitzadores de telecentres, amb el suport d’una metodologia i eines online, treballin el desenvolupament de competències i habilitats en la utilització de les TIC que facilitin la ocupabilitat de la ciutadania.

L’objectiu final del projecte és aconseguir que les persones que ho necessitin puguin trobar feina, mitjançant l’ajuda d’unes persones dinamitzadores i que disposen de les eines necessàries per reforçar el procés d’acompanyamnet i treball per aconseguir la fita.

Abans del 3 d’abrl es farà una formació pilot a usuaris de Casa Caritat i es valorarà el funcionament de les eines de KC4ALL.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *