Altre lloc Blocs de Xarxa Òmnia

Jornades 2.0

Jornades 2016

programa1programa2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dimarts 26 de gener, s’inicia un nou cicle de les jornades 2.0.

La  xerrada que iniciarà el nou cicle serà Privadesa i seguretat en temps de megadades (big data), a càrrec de Josep Domingo Ferrer, catedràtic distingit de Ciència de la Computació i investigador ICREA Acadèmia a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on dirigeix la càtedra UNESCO de Privadesa de Dades.

En Josep Domingo Ferrer té una àmplia experiència i formació en seguretat i la privacitat de les dades i una gran quantitat de premis i publicacions sobre el tema.

En aquesta 4a edició de les Jornades 2.0 es parlarà de temes de la màxima actualitat i comptarem amb amb la participació de diferents experts:
 • Seguretat i privadesa en temps de megadades. Josep Domingo Ferrer
 • Construint una ciutat intel·ligent. Santiago Castellà
 • Gamificació, moda o oportunitat. Oriol Ripoll
 • Les dades a la Societat del Coneixement. Ignasi Alcalde
 • L’auge de l’economia col·laborativa: noves formes de fer negocis. Eleni Papaoikonomou.

Pots mirar el programa sencer

Jornades 2015

Jornades 2.0 2015

Enguany continuen les Jornades 2.0  amb la intenció de fer la màxima difusió de temes d’actualitat i d’ interès  relacionats amb les TIC.

Aquestes jornades estan orientades principalment a professionals, emprenedors, autònoms, comerços i empresaris però estan obertes al públic, en general.

Totes les xerrades es realitzaran a les 19.30h. a l’Hotel Class de Valls.  L’entrada és lliure i cal confirmació d’assistència per tal de  preveure l’aforament de la sala.

Les Jornades estan organitzades per l’I.M.D.L. Vallsgenera i el Punt Òmnia de Valls amb la col·laboració de: Hotel Class de Valls, iDigital, l’Antena del coneixement  de la URV i Catalunya Emprèn.

La programació de les Jornades ha estat:

 1. Dimarts 3 de Març: El món del 3D: aplicacions i propostes. Mercè Gisbert, Doctora en Ciències de l’Educació i especialista en Tecnologies aplicades a l’educació. Vanessa Esteve-González, Enginyera tècnica en Informàtica de Gestió, actualment realitzant el doctorat de Tecnologia Educativa. Ferran Mas, Professor IES Jaume Huguet. Comunity Manager de l’estoig Digital.
 2. Dijous 26 de Març: Comerç electrònic i màrqueting digital: SEO, SEM, i posicionament web. Narcís Romà, Idigital. Responsable de projectes Xtratègics i orientador per a Pimes. Josep Guasch i Padró, La renovació. Anna Setó, Licoranna.
 3. Dijous 30 d’Abril: El blog com a eina de promoció personal i professional. Txaber Allué, El cocinero fiel. Consultor alta direcció i blocaire. Raquel Cantos, Dolça Fantasia. Emprenedora.
 4. Dijous 28 de Maig: Estratègia a les xarxes socials per a la promoció de marca. Gemma Casalé/Ivan Rodon, Vilaniu Comunicacions. Júlia Secall Roca, Llibreria Roca de Valls.
 5. Dijous 18 de Juny: El món del vi a Internet. Xavier Domènech, Gerent de la Cooperativa Falset Marçà. Ruth Troyano, Periodista especialitzada en enoturisme i blocaire. Adam Albert, Coordinador enoturisme, imatge i disseny. Vinícola de Nulles.

Jornades 2014

Jornades

 1. Dimecres 26 Març: TIC i noves formes d’aprendre al segle XXI. Mar Camacho. Doctora en Tecnologia Educativa. URV.
 2. Dimecres 7 Maig: Vols vendre per Internet. Les 10 coses que has de saber sobre el comerç electrònic. Narcís Romà. Responsable de projectes a Xtrategics. Idigital
 3. Dimecres 28 Maig: TIC i Dones al món de l’empresa. Iolanda Gatell,  empresària.  Directora CTAIMA. Teresa Torres. Dra. en Administració i Dir. Empreses i professora Dept. Gestió empreses URV.
 4. 18 Juny: Comunicació digital corporativa. Un correcte ús del Social Media per a una comunicació efectiva. Assumpció Huertas. Professora estudis de comunicació de la URV.
 5. 16 Juliol: Presentació Les TIC en el sector Turistic. Josep M. Galià. Consultor Idigital i expert TIC.
 6. 24 Setembre: Aplicacions pràctiques de la realitat augmentada i dels codis QR. Xavier Suñé. Assessor en Tecnologies aplicades al Servei Educatiu del Tarragonès.
 7. 29 Octubre: Transformacions derivades del desenvolupament del sector mòbil i  oportunitats d’ocupabilitat. Sergi Marcén López. Responsable Desenvolupament sector mòbil i de les TIC a la Dir. Gral. Telecomunicacions i Societat de la Informació.
 8. 26 Novembre: TIC i noves formes de treballar: coworking, teletreball, ecoxarxes. Ricard Faura, Cap de Servei Societat del Coneixement Generalitat de Catalunya. Laia Benaiges, Coworking. Jordi Flores, Ecoxarxes. Cooperativa Integral Catalana. Elisenda Sànchez, Dissenyadora gràfica, teletreballadora.
 9. 10 Desembre: Posa la teva botiga a Internet.  Agustí López. Director General Inspira projectes

Programació de les JORNADES 2.0 2014

Jornades 2012 – 2013

Aquí pots veure les presentacions realitzades la temporada anterior:

 1. Els avantatges del comerç electrònic. Inspira Project. Agustí López
 2. Open ERP, programari lliure per a l’empresa. Josep Maria Torruella
 3. Innovar a Internet. Iconalab.  Jesús Ferré
 4. Ètim, la marca de la cooperativa de Falset. Xavier Domènech
 5. e-Comerç en l’espai del gran consum a través del cas d’Ulabox. Jaume Gomà
 6. La seguretat TIC per a empreses que migren al núvol. CESICAT. Tomàs Moré
 7. Noves tecnologies i comunicació 2.0. Usos i potencialitats del brànding en temps de crisi. Assumpció Huertas
 8. TIC lliures a la jornada laboral. Iker Bilbao i Jordi Flores
 9. Idigital, l’estratègia digital de Catalunya. Daniel Marco