Taller formatiu en Web 2.0 de l’Institut Català de les Dones

El passat dilluns 7 de maig es va realitzar al Punt Òmnia de Valls  una sessió formativa en Web 2.0 adreçada a les associacions de dones de l’Alt Camp. L’any passat aquesta mateixa sessió formativa es va realitzar al Centre Cívic Llevant de Reus.

Aquesta sessió formativa va ser impartida per l’entitat Dones en xarxa i va tenir una durada d’unes 3 hores i van assistir unes 10 dones de la comarca.

L’objectiu bàsic dels diferents tallers proposats és dotar a les dones participants de diferents eines per fomentar l’ús d’Internet com un mitjà de comunicació i de visibilització dels continguts creats per dones.

Des d’aquí animem a totes les dones i a totes les associació de dones a participar dels beneficis de la xarxa d’Internet i us presentem el bloc de l’Associació de Dones de Valls  i la seva pàgina web a Tinet. També les trobareu Facebook.

Cal recordar que també el nostre Punt Òmnia va participar en el programa ENDE de formació TIC a les associacions de Dones de la zona, en les edicions 2009 i 2010.