Especial nadal 2004

nadal2004

Activitat creada per al Nadal de l’any 2004. És una web amb activitats i jocs, plena de recursos per a poder celebrar el Nadal. A la web: www.xarxa-omnia.org/activitats/nadal04/ hi trobareu eines per a la creació de postals de nadal que podreu enviar altres models per felicitar aquestes festes, també podreu escriure una carta al Pare Noel. També hi ha passatemps i jocs creats exclusivament per a l’activitat que us faran passar una bona estona.

Tot i així, el pas del temps ha fet que algunes de les pàgines web que s’ofereixen com a recursos (externes) han deixat d’oferir alguns serveis o simplement han deixat d’existir, d’altres però segueixen oferint quantitat de recursos i postals i eines per a passar un Nadal una mica més enxarxats.

 

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 23/12/2004 (10:41) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.