Tot Òmnia Juga!

jocsomnia
Pels temps en que l’activitat és més relaxada fem un recull de jocs, presentats d’una manera força atractiva esperem les vostres visites i ganes de jugar.

Aquest recull de jocs basa la seva utilitat en la classificació per tipologies de jocs que facilita la seva cerca (jocs de lògica, coneixement, llengua…), també ofereix consells per escollir-los de la millor manera, una guia per crear jocs en línia (amb l’eina Fyrebug) i el joc d’Òmnia. I es dona un espai per a aquells que vulguin compartir amb la resta els seus jocs preferits.

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/jocsomnia/

Aquesta entrada fou publicada el Dijous, 17/07/2008 (13:44) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, gent gran, infància, joventud. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.