Temps organitzat, temps aprofitat

 

temps

 

Aquesta activitat consisteix en presentar una eina que pugui facilitar l’organització de l’activitat diària i la planificació del curs. S’intenta reforçar la gestió del temps donant un caire útil per als dinamitzadors però també una eina per a transmetre als participants del Punt Òmnia.

L’activitat Òmnia que es planteja, ofereix una eina organitzativa útil per a tot tipus d’usuaris. Jotlet és un calendari en línia que permet desar tasques i esdeveniments, així com planificar visualment el temps. Aquesta gestió de calendaris es pot fer de manera individual o compartida amb altres usuaris.

web de l’activitat: http://www.xarxa-omnia.org/activitat/setembre2008/

A les pàgines de l’activitat trobareu els següents continguts:

  • Per començar a organitzar amb Jotlet, coneixerem les seves possibilitats.

  • Un cop creat el nostre calendari de Jotlet, tot quedarà llest per compartir-lo.

  • D’aquesta manera, crearem un calendari comú per compartir esdeveniments dins la Xarxa Òmnia!

  • Com que Jotlet no és l’única eina que tenim per planificar el nostre temps, mirarem altres recursos (en aquest apartat es recullen diferents aplicacions digitals que també ens permeten una millor organització i faciliten la feina).

Aquesta entrada fou publicada el Dimecres, 17/09/2008 (14:10) i està arxivada dins Adults, formació, gent gran, inserció laboral, joventud, programari, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.