Les veus dels Punts – Fes sentir la teva veu

 veus

Sempre és bon moment per compartir els projectes de cadascú, alçar les veus i donar-nos a conèixer a la resta de la Xarxa i a la resta del món.

Aquesta és una activitat molt senzilla però alhora molt simpàtica.

Emprant l’eina WOICES recollirem les veus que expliquen qui som, on som, què fem i què volem fer (per exemple, aquest any), en definitiva, tot allò que vulgueu dir, de viva veu des dels vostres punts. Així entre tots construirem un mapa de veus i projectes de totes aquelles persones que hi vulguin participar, hi sou tots convidats!

Amb aquesta activitat ( http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/veus/ ) treballarem un sistema de podcasts i la localització al mapa amb googlemaps. Així mateix coneixerem aquesta iniciativa del Woices que us donarà molt de joc! I tot això en català! (També en castellà i anglès).

Woices, coneixem l’eina.

3 passos, per deixar el teu missatge, desig o propòsit, en definitiva la teva història.

– Fem una ruta pels punts 

Aquesta entrada fou publicada el Dissabte, 03/01/2009 (13:56) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, discapacitat, gent gran, infància, joventud, programari, risc d'exclusió social, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.