Música (aprèn, crea, escolta i comparteix)


Es tracta d’un recull de recursos en línia per treballar els diferents aspectes de la música, hi trobareu recursos per aprendre, crear, escoltar i compartir música.

En l’activitat també s’ha donat espai per a que els dinamitzadors o qualsevol persona pugui aportar els seus coneixements sobre recursos musicals: “Si coneixes algun altre recurs que pensis que pot ser interessant per a la resta de la xarxa t’animem a que ens el facis arribar a tebcoordinacio[arroba]xarxa-omniai[punt]org i el publicarem al bloc/recull, referenciant l’autor de la recomanació.”

http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/musica/

 

Aquesta entrada fou publicada el Dimecres, 17/12/2008 (14:39) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, formació, gent gran, infància, joventud, programari, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.