Naturalment

Naturalment és una activitat destinada a conèixer millor el que li passa al planeta, jugar i conscienciar-nos alhora. Va ser creada al 2010, i actualitzada al febrer de 2013.

Qualsevol ocasió és bona per prendre consciència i preguntar-nos:terra

-Com podem millorar el nostre medi ambient?

-Com podem evitar perjudicar més la nostra terra?

-Què podem fer tots i totes plegats per construir un lloc millor?

Naturalment: http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/naturalment

En aquesta activitat, Naturalment, trobaràs:

  • L’experiència al punt Òmnia de l’AA.VV Espronceda de Sabadell, ja que aquesta activitat parteix de la iniciativa de la seva dinamitzadora, i el treball transversal amb el programa Civisme.net de FAVIBC.
  • Enllaços per informar-nos del que està passant i entendre per què hem d’actuar.
  • Enllaços a jocs per aprendre més sobre el medi ambient i accions com ara el reciclatge, mentre ens divertim a través de la xarxa.
  • Un canal de vídeo amb una selecció d’audiovisuals entretinguts que ens ensenyaran com actuar amb el medi ambient de manera divertida.

Com sempre, esperem que us sigui molt útil i ens encantaria veure com ho poseu en pràctica als vostres punts. Si voleu ser coautors/ores per proposar nous recursos, adreceu-vos a: oficina.tecnica(arrova)xarxa-omnia.org.

Aquesta entrada fou publicada el Dilluns, 08/03/2010 (11:51) i està arxivada dins Adults, animació i temps lliure, formació, gent gran, infància, joventud, ús comunitari. Per a seguir els comentaris subscriu-te al fil RSS 2.0. Pots deixar un comentari o fer un retroenllaç des del teu web.