Visita TorreBarrina i Xerrada Internet Segura

Com cada trimestre vam voler acomiadar-nos amb una sortida. Aquesta vegada va guanyar TorreBarrina, un espai multimèdia molt aprop de casa i amb gran varietat de cursos i espais a l’abast de tothom.

Primer vam assistir a una xerrada sobre Internet Segura, donada per un professional de l’àmbit ciberseguretat, i ens va semblar molt interessant. Vam conèixer estratègies per a moure’ns per la xarxa, vam poder resoldre dubtes, i potser ara començarem a fer un ús més segur i responsable quan utilitzem internet.

Després vam fer una visita per l’edifici i vam poder veure totes les sales i a que estan destinades cada una. Ens va sorprendre la grandiositat de l’espai i tots els recursos que hi ha. Però la visita va ser molt més especial quan en una d’aquelles sales ens vam trobar amb les companyes del Punt Òmnia d’Akwaba, les quals estaven fent un taller i ens van convidar a entrar i intercanviar experiències. Així doncs, ens va agradar tan el que feien que en acabar la visita vam anar amb elles a participar del taller que tenien a continuació.

Això si que és xarxa!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *