Xerrada Internet Segura: La Publicitat a Internet

En motiu del Dia de Internet Segura, BlogL’Hosfera va organitzar una xerrada a càrrec d’un professional de la publicitat, per explicar com arriben els anuncis als nostres dispositius i la importància d’aquests, a l’hora que també va diferenciar els tipus d’anuncis que ens podem trobar i recomanacions per a una navegació més segura.

Prèviament, vam aprofitar el reportatge que va emetre TV3 en el programa “Valor afegit”, sobre “La publicitat i el negoci de les nostres dades”, per a introduir el tema, crear una mica de debat i preparar algunes preguntes sobre alguns punts bastant qüestionables.

La xerrada va ser tot un èxit, reunint a unes 80 persones provinents dels diferents Punts Òmnia de L’Hospitalet: Centre Cívic Gornal, Esplai Bellvitge, Esplai Sanfeliu, Fundació Akwaba, Jis-Arrels, Esplai la Florida i Esplai Pubilla.

A més a més, va ser molt interessant la participació del públic, doncs van sorgir moltes preguntes la majoria d’interès comú, com per exemple saber netejar les cookies, bloquejadors de publicitat, com saltar-se els anuncis, com deixar de rebre publicitat per correu de recerques anteriors, comprar de manera segura per Internet…

Un enorme agraïment al ponent per haver compartit amb nosaltres els seus coneixements i haver resolt tots els dubtes sorgits.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *